Sprankelend solliciteren

Coaching Wil jij jouw sollicitatie succes verhogen?

Wil jij maatwerk voor jouw situatie?

Plan gratis intake
Boek direct t.w.v. 125,- een gratis intakegesprek

Solliciteren, een vak apart

En gek genoeg bestaan er geen opleidingen voor. Vreemd, zeker als je bedenkt dat solliciteren voor veel werkzoekenden een frustrerende bezigheid is. Geldt dit ook voor jou? En wil je op korte termijn echt werk maken van nieuw werk? Dan zetten wij graag met jou alles op alles om dat doel te realiseren.

Coaching biedt maatwerk voor jouw situatie

Wat je situatie ook is. Naar welke baan je hart ook uitgaat, we helpen je daar graag bij. Met coaching bieden we maatwerk voor jouw situatie. Dat doen we niet volgens een standaard traject. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek luisteren we goed naar jouw wensen en knelpunten. Deze vertalen we na het gesprek in een praktisch plan van aanpak.


Gratis intakegesprek

Plan een gratis intakegesprek t.w.v. €125,-

Pieter ava
Pieter
Dijkhuis

Onderwerpen bij coaching

Benieuwd naar de coaching onderwerpen? Onderstaand hebben we een aan de hand van vragen een selectie gemaakt.

  • Wie ben je? En waar ben je goed in.
  • Van welk werk word je echt gelukkig?
  • Welke toegevoegde waarde lever jij een werkgever?
  • Hoe schrijf ik een goede motivatiebrief.
  • Waar letten werkgevers op?
  • Het sollicitatiegesprek, hoe presenteer ik mezelf?
  • Hoe vind ik baankansen en hoe vinden baankansen mij?
  • Wat kan Linkedin voor mij betekenen?

Frequentie en tijdpad


Afhankelijk van jouw achtergrond en baanwensen bepalen we in overleg de frequentie en het bijbehorende tijdspad. Uit ervaring weten we dat een termijn van 3 tot 6 maanden heel normaal is. Eén gesprek van 1,5 uur per twee weken is gebruikelijk.

Coaching voor een specifiek onderdeel


Wil je op één onderwerp gecoacht worden? Dat kan uiteraard! Handig als je bijvoorbeeld op korte termijn goed voor de dag wilt komen bij een als sollicitatiegesprek. Plan dan snel een afspraak bij me in.

Methoden

Voor de coaching gesprekken maak ik gebruik van twee methodieken. Om een goed beeld te krijgen van jouw competenties/ sterke eigenschappen en mogelijke baanvoorkeuren maak ik gebruik van een competentie test, genaamd PIT. Meer informatie daarover tref je onder het kopje product de PIT test. Daarnaast maak ik gebruik van een 10 stappenplan, het zogenaamde Xpressy Canvas. Meer informatie over het Xpressy Canvas kun je teruglezen in de training Solliciteren, waar begin je?.

Praktische informatie

Het is mogelijk om op iedere werkdag een afspraak met ons in te plannen. De gesprekken zullen plaatsvinden op ons kantoor aan de Emmakade 59 te Leeuwarden. Is dit voor u niet om de hoek? Dan zouden we je ook via Skype coaching gesprekken kunnen voeren.

Geen baangarantie

We kunnen je helaas niet een baangarantie geven. Wel de toezegging dat we er alles aan zullen doen om je snel aan het werk te krijgen. Onze expertise, ervaring en uitgebreid staan daarvoor tot je beschikking.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Gratis intakegesprek t.w.v. €125,-

Plan gratis intake

Wat klanten over ons zeggen

Een coach die onderscheidend en écht met je meedenkt, dat is wat je kunt verwachten van Pieter. Tijdens mijn zoektocht naar een andere baan heb ik prettig met hem samengewerkt. Ik was onder de indruk van de geboden mogelijkheden.
8,1
Betty

Betty Postma
Oud Rabobank nu Fier Fryslân

Over de coach

Pieter is een bevlogen coach en netwerker pur sang. Hij kent veel bedrijven in Noord-Nederland door zijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. In Xpressy komen zijn voorliefde voor marketing, mensen en bedrijven samen.

Wij werken samen met:

Business meets sports logo
De mobiliteits regiseur logo
Online video academy logo