Sprankelend solliciteren

Docent Staat jouw vizier als docent gericht op de buitenwereld?

Gastcolleges over solliciteren

Ben je docent op een hbo- of mbo-instelling? En op zoek naar een sprankelend gastcollege en/ of training op het gebied van solliciteren? Dan komen we graag met jou in contact. We verzorgen graag een gastcollege en/of training. Ontdek onze werkvormen.

Wij werken graag mee een de persoonlijke ontwikkeling van studenten.

1

Training: In 10 stappen naar een leuke stage/baan

In deze training laten we de studenten op interactieve wijze kennismaken met de 10 stappen voor het verkrijgen van een stage. Met een beproefd concept laten we ze in de huid kruipen van de stagebedrijven. Studenten leren daardoor beter waar ze op moeten letten bij een sollicitatie.

2

Gastcollege: De arbeidsmarkt anno nu

De arbeidsmarkt is constant in beweging. In dit gastcollege ontdekken studenten hoe ze kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden. Dit helpt hen bij het verkrijgen van een stage of straks bij een baan. We leggen uit waarom netwerken het nieuwe solliciteren is.

3

Gastcollege: Solliciteren met social media

Als netwerken het nieuwe solliciteren is, dan zijn social media de nieuwe ontmoetingsplekken. In dit gastcollege leren we studenten nieuwe baan/ stagekansen te creëren met social media. We gaan er uitgebreid op in hoe studenten LinkedIn effectief kunnen inzetten.

4

Training: Het sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek is één van de laatste stappen naar een nieuwe baan of stage. Voor veel studenten is dit een struikelblok. In deze training leren we de studenten meer over gesprekstechnieken en presentatievaardigheden. En ontdekken ze de do’s en dont’s om te komen tot een succesvol sollicitatiegesprek.

Wat klanten over ons zeggen

Pieter Dijkhuis verzorgt jaarlijks voor onze opleiding sollicitatietrainingen. Met zijn enthousiasme en flair weet hij onze studenten altijd te raken en echt iets bij te brengen.
8,4
Friesepoort

Hylco van der Zwaag
docent Friese Poort

Over Xpressy

Wij helpen mensen minder bescheiden te worden. Bescheidenheid is prachtig, maar niet bij het solliciteren. Als anderen wel de beste versie van zichzelf neerzetten, waarom zou jij dat dan niet doen?

Een nieuwe baan veroveren is net topsport. Ook bij het solliciteren kan maar één de winnaar zijn. Wij willen dat jij dat wordt.

Wij werken samen met:

Business meets sports logo
De mobiliteits regiseur logo
Online video academy logo