Sprankelend solliciteren

Loopbaancoach Zijn jouw klanten voldoende zichtbaar?

Dezelfde missie

Sollicitanten in hun kracht zetten, dat is als loopbaancoach jouw specialisme. Je helpt sollicitanten ontdekken waar ze goed in zijn. Je vertaalt dat in concrete baankansen. Tot zover is er overlap met onze dienstverlening. Wij besteden alleen minder aandacht aan het voortraject. Onder het voortraject verstaan we: het in kaart brengen van de kwaliteiten en baanwensen.

Samenwerking

Als na aantal sessies de baanwensen van een werkzoekenden nog niet concreet genoeg zijn verwijzen we door naar een professionele loopbaancoach. Ben je geïnteresseerd om met ons een samenwerking aan te gaan? Stuur ons dan een bericht.

Contact

Wil je gaan samenwerken?

Stuur bericht Ik ga graag het gesprek met je aan
Pieter ava
Pieter
Dijkhuis

Xpressy voor jou

Hoe wij sollicitanten zichtbaar maken? Dat doen we door moderne communicatiemiddelen in te zetten. Denk aan videosollicitatie en social media. Naast online zichtbaarheid geloven we in de kracht van (lokale) netwerken. Ook daar helpen we werkzoekenden bij. Benieuwd naar onze dienstverlening? Onderstaand worden enkele van onze producten uitgelicht.

Onze trainingen en tools

Trainingen

Eén van onze trainingen is videosollicitatie. Daarin geven we deelnemers tips hoe ze zelfstandig hun eigen video kunnen maken. Wil jij dat we voor jouw klanten deze training verzorgen? Stuur ons dan een bericht. Benieuwd naar andere trainingen? Bekijk dan ons volledige trainingsaanbod.

Tools

Speciaal om de zichtbaarheid van werkzoekenden te vergroten ontwikkelden we enkele ICT tools. Eén van onze producten is de Xpressy Banner. De Xpressy Banner maakt het voor sollicitanten mogelijk om een eigen social media advertentie te ontwikkelen. Ook voor jou klanten staat deze dienst gratis ter beschikking.

Neem nu contact op met ons.

Stuur bericht

Wat klanten over ons zeggen

Het werken met Xpressy is een vernieuwde manier van solliciteren. Volledig afgestemd op de moderne tijd. Met de juiste visuele stijl. De begeleiding van Pieter Dijkhuis is uitstekend. Met het Xpressy dienstverlening ben ik tot een duidelijk beeld gekomen, wat ik wil gaan doen. Xpressy maakt solliciteren makkelijker.
7,8
Martijn

Martijn van der Horst
Oud ING nu Univé

We helpen jouw talent zichtbaar te maken aan werkgevers. Kun jij wel wat spotlight gebruiken? Schakel ons dan in.

Wij werken samen met:

Business meets sports logo
De mobiliteits regiseur logo
Online video academy logo