Sprankelend solliciteren

Mobiliteitscoach Zijn jouw klanten voldoende zichtbaar?

Dezelfde missie

Als mobiliteitscoach begeleid je mensen van werk naar werk. Je begeleidt medewerkers die recent hun baan hebben verloren of dat in de nabije toekomst verwachten. Het doel is om deze mensen zo snel mogelijk weer aan een nieuwe baan te helpen. Xpressy kan dit proces versnellen. Ben je nieuwsgierig hoe we dat doen?

Incompany

We hebben diverse trainingen en tools ontwikkeld met als doel om de zichtbaarheid van sollicitanten te vergroten. Wil je dat wij incorporate een training verzorgen? Of wil je onze tools intern gaan gebruiken? Stuur ons dan een bericht.

Contact

Op zoek naar trainingen?

Stuur bericht Ik maak graag maatwerk voor jou
Pieter ava
Pieter
Dijkhuis

Trainingen

We hebben diverse trainingen ontwikkeld, eveneens met als doel om de zichtbaarheid van sollicitanten te vergroten. Eén van die trainingen is videosollicitatie. Daarin geven we tips hoe sollicitanten zelfstandig een eigen video kunnen maken. Wil jij dat wij incompany een training verzorgen? Stuur ons dan een bericht.

Tools

Wij hebben ict-tools ontwikkeld met speciaal als doel de zichtbaarheid van sollicitanten te vergroten. Zo hebben we de Xpressy Banner ontwikkeld. De Xpressy Banner maakt het voor sollicitanten mogelijk om een eigen social media advertentie te maken. Ook voor de mensen die jij begeleidt staat deze dienst gratis ter beschikking.

Meer informatie over dit product tref je aan onder Xpressy Banner.

Neem nu contact op met ons.

Stuur bericht

Wat klanten over ons zeggen

Pieter Dijkhuis heeft voor het mobiliteitscentrum van de Kamer van Koophandel de training in 10 stappen naar een nieuwe baan gegeven. Aan de hand het Xpressy Canvas gaf hij deelnemers veel sollicitatie tips. Deelnemers deden veel nieuwe inzichten en inspiratie op.
8,1
Kvk

John Koomen
Mobiliteitscentrum Kamer van Koophandel

We helpen jouw talent zichtbaar te maken aan werkgevers. Kun jij wel wat spotlight gebruiken? Schakel ons dan in.

Wij werken samen met:

Business meets sports logo
De mobiliteits regiseur logo
Online video academy logo