Sprankelend solliciteren

De PIT-test Wat zijn jouw talenten?

Solliciteren met zelfkennis

Waar ben ik nu precies goed in? Wat zijn mijn kernkwaliteiten? Vragen waar veel werkzoekenden tegen aanlopen. Dit kunnen best lastige vragen zijn. Helemaal als het een tijd is geleden dat je voor het laatst hebt gesolliciteerd. Maar wil je een werkgever overtuigen jou aan te nemen, dan moet je op deze vragen antwoorden hebben. De PIT-test kan je daarbij helpen. Met de PIT-test breng je jouw talenten en kernkwaliteiten in kaart.

Over de PIT-test

PIT staat voor persoonlijke identiteit test. De test geeft je praktische handvatten om jouw talenten en kernkwaliteiten te ontdekken. De uitkomst van de test leidt tot een overzichtelijk persoonlijkheidsprofiel waarin de voorkeuren van jouw gedragskenmerken zichtbaar worden.

Rapport en gesprek

Binnen een week na het gesprek plannen we een afspraak in. Dit kan bij ons op kantoor zijn of via Skype. In dit gesprek lichten we de testresultaten mondeling toe. We geven je advies over het inzetten van de resultaten bij het solliciteren. Enkele dagen na de afspraak ontvang je een uitgebreid rapport.

Interesse in de PIT-test?

Stuur bericht

Achtergrondinformatie

De PIT Test meet zeven verschillende persoonlijkheidskenmerken.

 1. Leiderschap
 2. Conflicthantering
 3. Samenwerking
 4. Flexibilitei
 5. Emotionele stabiliteit
 6. Prestatiegerichtheid
 7. Zorgvuldigheid

De test is zeer toegankelijk, doordat deze uit 42 stellingen bestaat. Je kiest iedere stelling die het beste bij je past.

De PIT geeft je

 • Inzicht in je kernkwaliteiten en talenten.

 • Tips om vanuit jouw eigen kracht baankansen te verzilveren.

 • Extra grip op je loopbaan.
 • Glasheldere aanknopingspunten op weg naar een nieuwe baan.

Wat klanten over ons zeggen

De resultaten van de PIT Test waren echt spot on. Het rapport bevestigde niet alleen wat ik al wist maar bood ook veel nieuwe inzichten. Met deze nieuwe inzichten kan ik aan de slag om mijn persoonlijke effectiviteit verder te verbeteren.
7,8
Harold

Harold Dijkstra

We helpen jouw talent zichtbaar te maken aan werkgevers. Kun jij wel wat spotlight gebruiken? Schakel ons dan in.

Wij werken samen met:

Business meets sports logo
De mobiliteits regiseur logo
Online video academy logo