Sprankelend solliciteren

Jouw eigen sollicitatievideo Wil jij je eigen sollicitatievideo?

Video een krachtig medium

Videosollicitaties zijn hot. Je komt ze steeds vaker tegen op Linkedin en Youtube. Ook vragen steeds meer werkgevers ernaar. Logisch, want bewegende beelden zeggen meer dan een A4 vol met tekst. Wil jij je eigen professionele sollicitatievideo? Dan kunnen wij je helpen.

Doel van de video

We kennen twee type sollicitatievideo’s. 1. Een videosollicitatie speciaal ontwikkeld voor één vacature, bijvoorbeeld voor jouw droombaan. 2. Een videosollicitatie om je netwerk te activeren. Met beide videosollicitaties hebben we positieve ervaringen.

Incompany

Op zoek naar videosollicitaties?

Stuur bericht Ik maak graag maatwerk voor jou
Pieter ava
Pieter
Dijkhuis

Praktische informatie

Het ontwikkelen van een videosollicitatie is een ambacht en vergt een degelijke voorbereiding. Samen met de kandidaat schrijven we samen aan een script. Naast een intakegesprek plannen we met de kandidaat twee keer een sessie van circa 1,5 uur in. Deze sessies kunnen bij ons op kantoor zijn of via Skype. In deze gesprekken brengen we de wensen en de (werk) doelen van de kandidaat in kaart. We vertalen dit in een krachtige pitch, welke een belangrijk onderdeel vormt van het script. Als de kandidaat en de Xpressy coach tevreden zijn over het script plannen we op korte termijn een opname dag in. Deze opname dag kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij een studio in de buurt van de kandidaat. De video wordt door een professionele videograaf opgenomen. Het opnemen van de video vergt circa 2 uren tijd. Binnen 10 werkdagen ontvangt de kandidaat per e-mail een bestand/ link naar zijn of haar definitieve videosollicitatie.

Waar wacht je nog op? Pak de regie.

Stuur bericht

Wat klanten over ons zeggen

In mijn zoektocht naar werk heb ik de training videosollicitatie gevolgd. Door deze training heb ik geleerd kernachtig mezelf te presenteren.
8,1
Betty

Betty Postma
Oud Rabobank nu Fier Fryslân

Over Xpressy

Wij helpen mensen minder bescheiden te worden. Bescheidenheid is prachtig, maar niet bij het solliciteren. Als anderen wel de beste versie van zichzelf neerzetten, waarom zou jij dat dan niet doen?

Een nieuwe baan veroveren is net topsport. Ook bij het solliciteren kan maar één de winnaar zijn. Wij willen dat jij dat wordt.

Wij werken samen met:

Business meets sports logo
De mobiliteits regiseur logo
Online video academy logo