Sprankelend solliciteren

De kracht van (sociale) netwerken Wist je dat de grootste kans op een baan uit je netwerk komt?

Netwerken, je hebt er vast weleens van gehoord? Maar hoe doe je dit nu als je werkzoekend bent? Veel werkzoekenden weten dat het belangrijk is, maar zien er als een berg tegen op. Middels deze training laten we zien dat netwerken voor iedereen is weggelegd. Ben jij op zoek naar praktische netwerktips? Dit in combinatie met social media? Dan is de training De kracht van (sociale) netwerken net wat voor jou.

Incompany

Op zoek naar inhouse training?

Stuur bericht Ik maak graag maatwerk voor jou
Pieter ava
Pieter
Dijkhuis

Linkedin de social media voor werkzoekenden

Linkedin is de social media voor werkzoekenden. Benut jij al de baankansen die Linkedin jouw dagelijks te bieden heeft? In deze training leer je ze herkennen en verzilveren. En wie weet vind je binnenkort jouw droombaan via Linkedin.

Persoonlijke aandacht

Jouw situatie is uniek en daarom bieden we in deze training veel maatwerk. Ik geef je veel tips die je direct kunt toepassen op je eigen social media kanalen. Op praktische wijze neem ik je bijvoorbeeld mee door de vele Linkedin functies.

Inhoud

Het is een intensieve training. Naast vele praktische netwerk tips gaan we ook een aantal rollenspellen doen. Op deze manier leer je echt in de praktijk een netwerkgesprek te voeren. Ook besteden we veel aandacht aan Linkedin. We bekijken de belangrijkste functies om je netwerk te vergroten en up to date te houden. Daarnaast geven we ook aandacht aan Twitter en Facebook.

Programma dagdeel

Welkom en Kennismaking
Netwerken wat is het en hoe doe je dat
Wie is je doelgroep
Hoe zorg je voor een actief netwerk
Pauze
Netwerken via Linkedin, twitter en Facebook.
Twitter vacatures vinden, profileren, persoonlijk contact

Praktische informatie

Neem een I-pad of laptop mee. Zorg vooraf dat je alle wachtwoorden van social media accounts bij de hand hebt. Bedenk vooraf een persoon waarmee je een netwerk gesprek gaat voeren. Wij zorgen voor koffie/ thee en een wervelende presentatie.

Wat weet je na deze training?

  • Je weet hoe je een goed netwerkgesprek moet voeren.
  • Je weet de sollicitatiekansen van Linkedin, Twitter Facebook.
  • Je weet hoe je een relevant netwerk opbouwt.
  • Je weet social media in te zetten op je bereik te vergroten.

Wat kun je na deze training?

  • Je kunt effectieve netwerkgesprek voeren.
  • Je kunt jezelf beter ‘verkopen’.
  • Je kunt social media voor je te laten werken.
  • Je kunt overweg met de belangrijkste onderdelen per social media.

Liever maatwerk? Geen probleem!

Wil je liever niet aan een groepstraining deelnemen? Heb je liever één op één begeleiding? Geen probleem, dat kan uiteraard. Kijk dan eens onder het kopje coaching en/of stuur mij een persoonlijk bericht.

Wat klanten over ons zeggen

De training solliciteren en social media heeft me geholpen zichtbaarder te worden in mijn netwerk. Dit heeft zeker bijgedragen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan.
8,2
Martijn

Martijn van der Horst
Oud ING nu Univé

Over de trainer

Pieter is een bevlogen trainer en netwerker pur sang. Hij kent veel bedrijven in Noord-Nederland door zijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. In Xpressy komen zijn voorliefde voor marketing, mensen en bedrijven samen.

Wij werken samen met:

Business meets sports logo
De mobiliteits regiseur logo
Online video academy logo