Sprankelend solliciteren

Werkgever Maken de mensen in jouw bedrijf het verschil?

Wat het verschil maakt bij bedrijven? Uiteindelijk zijn dat de mensen. In welke fase jouw organisatie zich ook bevindt, het tonen van een menselijk gezicht is belangrijk. In het geval van een reorganisatie betekent dit medewerkers goed begeleiden naar ander werk. En bij het aannemen van nieuw personeel is het wel zo netjes dat alle sollicitanten bericht krijgen.

Wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen:

1

Reorganisatie

Wij zijn goed in het begeleiden van werkzoekenden naar een nieuwe baan. Het is ons specialisme om werkzoekenden zichtbaar te maken voor werkgevers. Dit doen we door ze te helpen onderscheidend te solliciteren. Onze dienstverlening bestaat uit trainingen, persoonlijke coaching en innovatieve ict-tools.

2

Personeel aannemen

Je hebt uitbreidingsplannen. Je wilt op korte termijn een nieuw personeelslid aannemen. Maar je vindt het lastig om de juiste kandidaat te selecteren? Wij helpen je daar graag bij. Vanuit onze ervaring weten we precies waar we op moeten letten.

Nieuwsgierig wat wij concreet op deze gebieden voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Stuur bericht

Wat klanten over ons zeggen

Een coach die onderscheidend en écht met je meedenkt, dat is wat je kunt verwachten van Pieter. Tijdens mijn zoektocht naar een andere baan heb ik prettig met hem samengewerkt. Ik was onder de indruk van de geboden mogelijkheden.
8,1
Betty

Betty Postma
Oud Rabobank nu Fier Fryslân

Over Xpressy

Wij helpen mensen minder bescheiden te worden. Bescheidenheid is prachtig, maar niet bij het solliciteren. Als anderen wel de beste versie van zichzelf neerzetten, waarom zou jij dat dan niet doen?

Een nieuwe baan veroveren is net topsport. Ook bij het solliciteren kan maar één de winnaar zijn. Wij willen dat jij dat wordt.

Wij werken samen met:

Business meets sports logo
De mobiliteits regiseur logo
Online video academy logo