Sprankelend solliciteren

Werkzoekende Wil jij je baankansen vergroten?

Je solliciteert je suf.

Ondanks al je ervaring en kwaliteiten word je keer op keer afgewezen. Herkenbaar? Dan is het tijd om ons in te schakelen. Samen met ons gaat het je lukken om in 3 tot 6 maanden nieuw werk te veroveren. Benieuwd hoe we dit aanpakken? Ontdek onderstaand onze werkwijze.

Werkwijze

Na een (gratis) intakegesprek stellen we een persoonlijk sollicitatieplan voor je samen. Iedere plan is maatwerk, globaal herkennen we 3 stappen. Stap 1. De oriëntatiefase, Stap 2. De creatiefase en stap 3. De actiefase. Onderstaand wordt iedere stap toegelicht.

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening? En hoe we te werk gaan? Lees dan verder.

Stap 1 Oriëntatie

Succesvol solliciteren vraagt om een solide voorbereiding. En dat begint met zelfkennis. Wie ben je en waar ben je goed in? Bij deze en meer vragen staan we uitgebreid stil. We helpen je antwoord te geven op deze vragen. En denken met je mee welke banen en organisaties bij je passen. Uit ervaring weten we hoe concreter je kunt worden hoe eenvoudiger de zoektocht naar een baan verloopt.

Stap 2 Creatie


In deze stap maak je al je communicatie-uitingen met je potentiele werkgever gereed. Dit betekent je CV en Linkedin profiel updaten. Een pitch schrijven of een video opnemen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een eigen visitekaartje te ontwikkelen. We helpen iedere uiting passend te maken bij jouw persoonlijkheid en doelen.

Stap 3 Actie


Het is tijd om ‘echt’ in actie te komen. Wij geloven dat netwerken het nieuwe solliciteren is. In deze stap grijp je iedere kans aan om met je potentiele werkgever in contact te komen. Wij geven je tips en adviezen om hierin succesvol te worden. Ook verbinden je vanuit ons eigen netwerk.

Overzicht van al onze producten per stap

Wil jij echt werk maken van nieuw werk? Nodig jezelf dan uit
voor een gratis intakegesprek bij ons op kantoor.

Bekijk al onze producten

Wat klanten over ons zeggen

Met behulp van Pieter Dijkhuis en zijn moderne werkmethoden vanuit Xpressy kreeg ik snel mijn persoonlijke en professionele kwaliteiten in beeld. Ik kwam daardoor op de juiste manier onder de aandacht van werkgevers. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle sollicitatie.

8,9
Boschma

Henk Willem Boschma
Oud ING nu Werkleerbedrijf

We helpen jouw talent zichtbaar te maken aan werkgevers. Kun jij wel wat spotlight gebruiken? Schakel ons dan in.

Wij werken samen met:

Business meets sports logo
De mobiliteits regiseur logo
Online video academy logo